Spacer Spacer Spacer Spacer

TERMENI ŞI CONDIŢII

Restricţii Asupra Folosirii Materialelor

Acest site este deţinut şi operat de către SC Terapia SA (facând referiri prin SC Terapia SA "noi", "al nostru"). Nici un fel de material de pe acest site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, uploadat, postat, transmis sau distribuit sub orice formă, cu excepţia cazului în care copiaţi o singură copie a materialului pe un singur calculator pentru scopuri necomerciale, cu condiţia să păstraţi intacte drepturile de autor şi alte drepturi brevetate. Modificarea sau folosirea materialelor pentru orice alt scop presupune violarea drepturilor de autor şi a altor drepturi brevetate. Folosirea oricărui tip de material pe alt site web sau reţea de calculatoare este strict interzisă. Cu excepţia cazului în care nu este expres specificat, toate drepturile de autor, mărcile înregistrate şi mărcile de serviciu ale companiilor care sunt afişate pe site, aparţin SC Terapia SA..

În eventualitatea în care copiaţi orice tip de aplicaţie software de pe site, aplicaţia software , inclusiv toate fişierele, imaginile conţinute sau generate de către aplicaţia software, datale care sunt incluse în aplicaţia Software ("Aplicaţia Software") vă sunt licenţiate în mod ne exclusiv de catre SC Terapia SA. SC Terapia SA nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiei software. SC Terapia SA . va reţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Limitarea răspunderii

În nici o circumstanţă, incluzand, dar neefind limitată la, neglijentă, SC Terapia SA nu va fi ţinută responsabilă pentru orice tip de pierdere sau accidente cauzate de nefolosirea adecvată a materialelor folosite pe acest site, nici în eventualitatea în care SC Terapia SA a fost notificatată de posibilitatea incidenţei acestui fapt. În nici o circumstanţă SC Terapia SA nu va deţine responsabilitatea pentru pierderile cauzate, daunele provocate sau acţionările în judecată datorate folosirii inadecvate a materialului conţinut în site, fie sub contract sau datorate neglijenţei.

Alte Prevederi

Toate disputele şi dezaprobările, precum şi dezacordurile care ar putea fi cauzate de interpretarea greşită a termenilor sau legate direct de folosirea acestui site sau legate de oricare alt site deţinut de către SC Terapia SA vor fi trimise exclusiv instanţelor de judecată competente de pe teritoriul Romaniei.


TUR VIRTUAL

Tur VirtualVizitaţi turul virtual pentru o prezentare a facilităţilor Departamentului de Bioechivalenţă Terapia SUN PHARMA.

Spacer
Terapia | SUN PHARMA

|    Home   |    Termeni şi condiţii   |    Sitemap   |    Contact   | All contents copyright © 2008 Terapia SA, A SUN PHARMA Company, All rights reserved.
Made by SoftexCo

Home Contact Sitemap